No niestety - u mnie te 15% akurat się zmienily w 100%
ops:
i nie mogłem być w Toruniu ani nawet wcześniej napisać ...
ops: i nie mogłem być w Toruniu ani nawet wcześniej napisać ...

Zawieszenie było zbyt miękkie i na szybkich łukach czuć było że tył czasami miał tedencje do zarzucania (być może w wersji RS charakterystyka zawiasu jest zmieniona ale w wersjach cywilnych to jest tragednia!!). Natomiast jeszcze gorszy był fatalnie przewspomagany układ kierowniczy, który absolutnie nie dawał poczucia tego co dzieje się na styku kół z jezdnią. Ogólnie samochód dobrze wyposazony i dośc komforttowy, ale źle się prowadzacy z fatalnym układem kierowniczym i fatalną jakoscią wykonania.
Pierwsz z brzegu to pieta achillesowa 1.6 16V czyli psujące sie po ok. 15 tys km koło zmiennych faz rozrządu. Kolejna wada - notoryczne awarie karty hendss-Free. Kolejna problemy z elektryczną blokadą kierownicy (nie chciała puszczac po odpaleniu auta), ż enie wspomą o problemach z jakościa montażu jak np. źle zmontowana komora mieszania (stuki i puki od nowosci), źle popasowane plastiki konoli centalnej (trzaski i skrzypienia). Ogólnie nie polecam tych aut, są dobrz ewyposazone ale zbyt awaryjne.
Komentarz